jirkadj Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) Trochu krytiky: Je to děs ! - s moji oktáFkou (Combi 1,9 PD - 17" Pegasus ) se vůbec nedá jezdit po sebemenší polní cestě , ba ani z garáže se sjezdem - abych si neorval dole nárazník. Vzdycky když slyším dole ten hroznej zvuk jak se štípe umělá hmota - vždycky nadávám na fabriku - na škodovku! - a to sem jim tak věříl. Navíc schválně koukněte u OCTY 2 na matriály použitý u nohou pod volantem - je to děs z nějakého polystirenu" - na rozdíl od starši Fabie =(masivní PLAST!) Zadní zavazdlová část u kombíka je taky hrúza fórový , a co mě nejvíc nemile překvapilo je ten hroznej SCHOD - když sklopíte sedačky.To sem u MONDEA combi neměl. Přesto ale tyhle neodpustitelný zápory - převažuje naštěstí víc KLADŮ - takže OCTA 2 je celkove u mě zatim vítěz. ------ PS: zbyla mi NOVÁ ještě nerozbalená Navigace NEXUS. V origo Obalu i s orig. štítkama do servisní knížky. Je na prodej! (Možno i předvést - zapojit , možno i Mapy) Případný zájemce napište na: jirkadj@seznam.cz - tohle spěchá ! ------ Editováno: 9. Říjen 2006, autor: jirkadj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 s tím podvozkem nemám problém, asi proto, že po poli nejezdím. Myslím, že O II. je mnohem méně náchylnější na urvání plastů z nárazníku, než O I. A ten polystyren mě taky netrápí, prtože se tam nekoukám. Musel bych se sehnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 (editace) Mam dojem, ze tam jirkdj asi ma ochranu podvozku ten kus plastu co chrani spodek auta a mozna to bere tim, ale kazdopadne, mozna to chtelo trosku se zamyslet nad tim, jestli to nebude drit pri vystavbe nebo pri koupi auta - 4x4 to jisti . Ja jsem ten pravy co keca , kdyz jsem nekdy u nasich a davam auto do garaze, tak maji na kazde strane od ramu dveri cca 4 cm od zrcatek, parkrat jsem se fakt zapozil. Dulezita vec je, ze se tam da vjet jen couvanim. Jo v te dobe, kdyz to staveli tam stala 120tka ne muj "maly" drobecek . Hany Editováno: 27. Září 2006, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Mam dojem, ze tam jirkdj asi ma ochranu podvozku ten kus plastu co chrani spodek auta a mozna to bere tim, ale kazdopadne, mozna to chtelo trosku se zamyslet nad tim, jestli to nebude drit pri vystavbe nebo pri koupi auta - 4x4 to jisti .Ja jsem ten pravy co keca , kdyz jsem nekdy u nasich a davam auto do garaze, tak maji na kazde strane od ramu dveri cca 4 cm od zrcatek, parkrat jsem se fakt zapozil. Dulezita vec je, ze se tam da vjet jen couvanim. Jo v te dobe, kdyz to staveli tam stala 120tka ne muj "maly" drobecek . Hany jo tak s tema 4 cm mi povidej ja s O2 zatim taky jeste v poho ale otec kdyz si privezl G V ze salonu tak se s nim hned podepsal na vratech - nastesti ty vrata jen oliznul..... jo holt felina je o neco malo do sirky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Oproti OI je na tom OII po stránke svetlej výšky výrazne lepšie. Čo sa týka spodku, tak ja mám RS a zatiaľ som ešte nikde neškrtol a už som liezol cez kadečo. Navyše jazdím na firemnom 4x4 s dosť veľkou svetlou výškou, tak sa vždy bojím, že môj odhad pri OII podcení situáciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.