Přejít na obsah

Nízký podvozek O2 na 17 Pegasus

jirkadj

Doporučené příspěvky

Trochu krytiky:

Je to děs ! - s moji oktáFkou (Combi 1,9 PD - 17" Pegasus ) se vůbec nedá jezdit po sebemenší polní cestě , ba ani z garáže se sjezdem - abych si neorval dole nárazník.

Vzdycky když slyším dole ten hroznej zvuk jak se štípe umělá hmota - vždycky nadávám na fabriku - na škodovku! - a to sem jim tak věříl.

Navíc schválně koukněte u OCTY 2 na matriály použitý u nohou pod volantem - je to děs z nějakého polystirenu" - na rozdíl od starši Fabie =(masivní PLAST!)

Zadní zavazdlová část u kombíka je taky hrúza fórový , a co mě nejvíc nemile překvapilo je ten hroznej SCHOD - když sklopíte sedačky.To sem u MONDEA combi neměl.

Přesto ale tyhle neodpustitelný zápory - převažuje naštěstí víc KLADŮ - takže OCTA 2 je celkove u mě zatim vítěz.

------

PS: zbyla mi NOVÁ ještě nerozbalená Navigace NEXUS. V origo Obalu i s orig. štítkama do servisní knížky. Je na prodej! (Možno i předvést - zapojit , možno i Mapy) Případný zájemce napište na: jirkadj@seznam.cz

- tohle spěchá !

------

Editováno: , autor: jirkadj
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam dojem, ze tam jirkdj asi ma ochranu podvozku ten kus plastu co chrani spodek auta a mozna to bere tim, ale kazdopadne, mozna to chtelo trosku se zamyslet nad tim, jestli to nebude drit pri vystavbe nebo pri koupi auta - 4x4 to jisti ;) .

Ja jsem ten pravy co keca :t , kdyz jsem nekdy u nasich a davam auto do garaze, tak maji na kazde strane od ramu dveri cca 4 cm od zrcatek, parkrat jsem se fakt zapozil.

Dulezita vec je, ze se tam da vjet jen couvanim.

Jo v te dobe, kdyz to staveli tam stala 120tka ne muj "maly" drobecek B) .

Hany

Editováno: , autor: Hany
Odkaz ke komentáři

Mam dojem, ze tam jirkdj asi ma ochranu podvozku ten kus plastu co chrani spodek auta a mozna to bere tim, ale kazdopadne, mozna to chtelo trosku se zamyslet nad tim, jestli to nebude drit pri vystavbe nebo pri koupi auta - 4x4 to jisti  ;) .

Ja jsem ten pravy co keca  :t , kdyz jsem nekdy u nasich a davam auto do garaze, tak maji na kazde strane od ramu dveri cca 4 cm od zrcatek, parkrat jsem se fakt zapozil.

Dulezita vec je, ze se tam da vjet jen couvanim.

Jo v te dobe, kdyz to staveli tam stala 120tka ne muj "maly" drobecek  B) .

Hany

jo tak s tema 4 cm mi povidej ja s O2 zatim taky jeste v poho ale otec kdyz si privezl G V ze salonu tak se s nim hned podepsal na vratech - nastesti ty vrata jen oliznul..... jo holt felina je o neco malo do sirky :)

Odkaz ke komentáři

Oproti OI je na tom OII po stránke svetlej výšky výrazne lepšie.

Čo sa týka spodku, tak ja mám RS a zatiaľ som ešte nikde neškrtol a už som liezol cez kadečo. Navyše jazdím na firemnom 4x4 s dosť veľkou svetlou výškou, tak sa vždy bojím, že môj odhad pri OII podcení situáciu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...