Yetiboyx2 Vloženo 28. Srpen 2016 Vloženo 28. Srpen 2016 Zdravím, Nas Yeti obcas vyda pri napr. cuvani a plnom natoceni kolies taky zvuk akoby riadenie prislo na nejaky doraz alebo nieco podobne, stretol sa niekto s niecim podobnym. Vďaka (Yeti OutDoor 1.4 TSI 2015) Citovat
arch Vloženo 30. Srpen 2016 Vloženo 30. Srpen 2016 Mne isty cas pri tmto manevri bolo pocut take skripanie - plech na plech - v servise mi povedali, ze na brzdovom kotuci je nejaky kryci plech a ten som mal vyhnuty a to mi sposobovalo ten zvuk - ohli do povodnej polohy a mam klud Citovat
martyx Vloženo 27. Červen 2017 Vloženo 27. Červen 2017 V 28.8.2016 na 9:38, Yetiboyx2 napsal: Zdravím, Nas Yeti obcas vyda pri napr. cuvani a plnom natoceni kolies taky zvuk akoby riadenie prislo na nejaky doraz alebo nieco podobne, stretol sa niekto s niecim podobnym. Vďaka (Yeti OutDoor 1.4 TSI 2015) Ahoj, mám stejný problém, při couvání a natočení kol nadoraz se ozve výrazné lupnutí (prasknutí). Ptal jsem se na to v servise, prý to je normální (jestli si dobře pamatuju, mluvil něco o uvolnění brzdových čelistí). Tak nevím... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.