Yetiboyx2 Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Zdravím, Nas Yeti obcas vyda pri napr. cuvani a plnom natoceni kolies taky zvuk akoby riadenie prislo na nejaky doraz alebo nieco podobne, stretol sa niekto s niecim podobnym. Vďaka (Yeti OutDoor 1.4 TSI 2015) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Mne isty cas pri tmto manevri bolo pocut take skripanie - plech na plech - v servise mi povedali, ze na brzdovom kotuci je nejaky kryci plech a ten som mal vyhnuty a to mi sposobovalo ten zvuk - ohli do povodnej polohy a mam klud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 V 28.8.2016 na 9:38, Yetiboyx2 napsal: Zdravím, Nas Yeti obcas vyda pri napr. cuvani a plnom natoceni kolies taky zvuk akoby riadenie prislo na nejaky doraz alebo nieco podobne, stretol sa niekto s niecim podobnym. Vďaka (Yeti OutDoor 1.4 TSI 2015) Ahoj, mám stejný problém, při couvání a natočení kol nadoraz se ozve výrazné lupnutí (prasknutí). Ptal jsem se na to v servise, prý to je normální (jestli si dobře pamatuju, mluvil něco o uvolnění brzdových čelistí). Tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.