p.o.d.r.y Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Zdravím nikde v tématech jsem nenarazil na stejnou situaci co mám já. Potřebuju radu ohledně zapojení 1Din rádia místo originál STREAM co bylo v me O2. Kdyz jsem to nakym nesikovnym zpusobem zapojil pres ISO konektor, po nejake dobe jsem mel vyflákanou baterii tak potrebuji radu. Mám ISO konektor ze kterého je vyveden jeden červený kabel připravený někam na zapojení. Jenže kam zapojit? četl jsem rady a nejvíc rad se schází zapojit kabel do pojistkové skříně na pozici 15 (Myslim si ze podle schematu by to mela byt pozice12). Potřebuju aby radio nebylo nepřetržitě pod proudem, protože to mi vyflákalo baterku, potřebuji aby se zaplo a vyplo s otočením klíčku. DIKY MOC ZA RADY Obrázky ISO konektoru a pojistkové skříně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Svorka 15 je privedena na pozice 7-11, takze bych to dal na jednu z techto pozic. Samozrejme pres pojistku... Pro pripojeni muzes pouzit predpripraveny vodic (uz na sobe ma piny). K dostani je na objednani ve Skodovce, prodej normalne po jednom kusu. Jeden vodic na sobe ma 2 piny, takze vyuzijes jen polovinu vodice. Cena je bohuzel pomerne vysoka, pokud si pamatuji spravne, je to cca 70 Kc. 000 979 021 - vodic 0,5 mm 000 979 133 - vodic 1,0 mm 000 979 225 - vodic 2,5 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 7. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Diky za radu. Prosím nemas nekde fotoukazku kam presne ten cerveny kabel z ISO konektoru zapojit? tak aby to fungovalo viz výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Vzdyt ti to pisu presne, na jednu z pozic 7-11 v pojistkove skrini v interieru vozidla. Samozrejme to muzes nabastlit i nekam jinam, napr. na Climatronic, ale idealni je to do te pojistkove skrine. Na vsech zminenych pozicich je uz z fabriky privedena svorka 15 (napeti spinane po zapnuti zapalovani). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 7. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Takze jak je na prvnim obrazku tak tam jak je cislo 7 normalne zepredu napojit ten kabel teda jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Myslel jsem to sice tak, ze tu pojistkovou skrin rozeberes a zapojis to uvnitr, tak jak to ma byt... Ale muzes to udelat i tak jak rikas. Funkci to bude plnit uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 8. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2016 před 5 hodinami, LucasCZE napsal: Myslel jsem to sice tak, ze tu pojistkovou skrin rozeberes a zapojis to uvnitr, tak jak to ma byt... Ale muzes to udelat i tak jak rikas. Funkci to bude plnit uplne stejne. No pokud to nicemu nebude vadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Bude to vypadat jako od amatera. Jinak to nicemu vadit nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.