Vtipi Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Dobrý den, podařilo se mi při nešikovné výměně žárovky H7 na pravém předním světlometu Š. Octavie II (r.v. 2005, předfacelift) ohnout clonítko před žárovkou. Předtím, než se pokusím jej nějakým způsobem prstem/pinzetou narovnat, rád bych se zeptal na rady a zkušenosti ostatních, kteří s tím již "zápasili". Mám obavy, abych kvůli teté "maličkosti" nemusel kupovat celé nové světlo. Má někdo nějaký grif jak na to, pokud to vůbec půjde narovnat a bude to držet? nezlomí se mi ten tenký plýšek/plast v ruce? Předpokládám, že světlo nejde rozebrat a dané clonítko vyměnit za nové, je to tak? V příloze přikládám fotku, kde je vidět jak moc je to ohlé. Za tmy je to velmi znát při rozsvícení světel. Děkuji předem za rady a doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Vyndat světlo, vyndat žárovku a pinzetou to vrátit. Snad se to neulomí. Lepší radu asi neseženeš. Já nedávno pinzetou zmačkával tu část clonítka co je do ní našroubován šroubek který drží sponu a i to clonítko. Bylo to roztažený a clonítko tam plandalo. Šlo to dobře a myslím že i tohle půjde dobře porovnat. Tedy pokud nemáš megatřes rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 chirurgická práca to je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.