Přejít na obsah

2.0 tdi rs 125kw ppd

roubic

Doporučené příspěvky

zdravim najde se tu nějakej šikovnej mechanik co by mi pomohl vyřešit tuhle záhadu 

Přítelkyně si koupila škoda octavia rs 2006 tdi když jsem jí poznal tak jsem v tom jel a říkam to auto táhne špatně turbo začíná fouká od cca 2250 otáček než jsem to začal řešit tak tam lehla hlava a nakonec se zjistilo že motor byl nějaká super skládačka na oko tak se scháněl jinej motor nakonec se sehnal holej motor pěknej tak se vzal začal se tam dávat a říkam si ted už to bude paráda pojede to jak má složilo se to motor začal chytat krásně tak se to dostrojilo a vyzvedávam ze servisu a ejhle ono to dělá furt zabírá to furt stejně turbo vypadá původní ale nehouká neděláš žádné zvuky nic ale neznamená to že nemůže bejt špatný tak mám dotaz nesetkal se stim někdo na co bych měl zaměřit logoval jsem to a vše v pořádku váha vzduchu nafta atd jenom tubo mrtvé a začíná se zvedat tlak kolem 1850ot neví někdo co to může bejt ? dpf se zdá v pořádku auto nehulí podle diag 5% zregeneruju klidně na nulu čidlo kolem 5mbar na neutrál 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...