walleyman Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Ahoj, řešil už někdo povolení klaksonu po vypnutí zapalování a vytáhnutí klíčku ? Už jsem provedl aktivaci pomocí VCDS: 16 - Steering Wheel -> Coding -> .....atd. ale klakson je stále mrtvy po vypnutí klíčku, normálně samozřejmě troubí. Jedná se o dvoutónovou houkačku a Yeti r.v. 2010. Děkuji. PS: Na zahraničních fórech je zmíněna jen tato možnost přes kódování pomocí LCode kalkulačky a žádnou možnost jsem nikde v možnostech kódování nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 k cemu to je dobre?me by se libilo kdyby to slo s odemykanim a zamykanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walleyman Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) Např. k nenásilnému upozornění vedle parkující blondýny bez prostorového odhadu, když sedím v autě s vypnutým zapalováním a čekám na svoji lepší polovičku Houknutí s odemykáním/zamykáním lze aktivovat jen s instalovanou vnitřní sirénou (AntiTheft system - škodovácký autoalarm) a ten já bohužel nemám .... Editováno: 1. Listopad 2016, autor: walleyman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.