Tomas07777 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Zdravim pánové, potřeboval bych od Vás radu. Mám felicii pick up 1.9d a stala se mi taková věc, najednou mi přestala řadit převodovka zkoušel jsem s ní zakvrdlat a v tu chvíli zhasnul celej motor a už nic neslo, njde nastartovat motor jen točí a nesvítí kontrolky při startování svítí pouze vykřičník. Relé v pohodě pojistky taky, všechny kostry jsou očištěné, spínací skřínka funguje. Neměl jste někdo podobní problém nebo nevíte o někom kdo by to uměl vyřešit popř. nějaký dobrý autoelektrikář z Plzně. Předem moc děkuji za info už opravdu nevim co s ní může bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 kostra mezi převodem a karoserii nebo motorem a károu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas07777 Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 kostru jsme taky zkoušely napojit na karoserii přes startovací kabel a taky nic. Na převodovce je taky nějáká kostra popř. kde ji najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.