supersoptik Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Ahoj. Dodělával jsem si Bluetooth propojení na kolumbuse a tak musel jsem vyndat stávajícího Parrota, který byl za klimatronikem, tak jsem se pustil do rozebrání přístojovky v Superbu II. Třeba to někomu pomůže.... 1. vycvaknout štítek kolem kolumbusu - drží jen zacvaknutý - plastovou "kostí" + odpojení kontrolky AIRBAGU 2. vyndat 4x torx kolem kolumbusu 3. vysunout kolumbus ven 4. odpojit konektor kolumbusu a antény 5. oddělat rámečem klimatroniku - opět jen nacvaknutý - plastovou "kostí" 6. povolit 4x torx dva na stranách dva dole 7. vytáhnout klimatronik a odpojit konektory - nejdříve povytáhnout červené pojistky na konektorech a pak vysunout konektory ven z rádia 8. vyzvaknout ozdobný plastový kryt pod levým ofukem - kostí + rameček levého ofuku - opět kostí 9. vycvaknout ozdobný plastový kryt pod středovým ofukem + rámeček středového ofuku - opět kostí 10. mužete a nemusíte vyndat středový ofuk + odpojit i něj konektor 11. povolit torx pod levým budíkem 12. povolit torx pod pravým budíkem 13. chytit budíky po stranách a kolébavým pohyben ze strany na stranu vytáhnout budíky ven - jde to dost ztuha ale jde to 14. odpojit konektor přístrojů 15. hotovo Instalace zpět je opačným způsobem. Mě se nevylomil ai jeden plastový držáček a to jsem to dělal poprvé takže to není nic složitého... Hezký den a hodně zdaru všem.... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.