Petroni Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Ahojte, chci si koupit kompresor 12V pro dofukování pneumatik v případě nouze, protože ten několik let starý mi už odešel. Nemáte nějaký typ na nějaký levný a spolehlivý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Black&Decker ASI300 - napr. https://www.alza.cz/hobby/blackdecker-asi300-d500820.htm naprosta spokojenost, foukam s tim uplne vsechno (bicykl, bazen, matrace...), jediny minus je ten kraval, co to vydava. jinak se to umi napajet z 12V ss, i 230V stridavych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroni Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Hm, to vypadá celkem dobře. Není ale poněkud moc velký na vození v autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Mám model o 100 méně - Black & Decker ASI 200 za cca 900,- z OBI. Proti Drahoshovu tipu není na 220 V (pouze 12V) a umí o něco nižší tlak. Ale i tak jsem spokojený a do kufru se mi bohatě vejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 (editace) Petroni: tak jako pod sedacku to nenarves, urcite by se dalo najit neco mensiho, ale Oktavka ma kufr velkej a ja ho s sebou nevozim, tak me rozmery rnetrapi Editováno: 2. Prosinec 2016, autor: Drahosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 já mám dobré zkušeností s tímhle, https://www.alza.cz/hobby/compass-kompresor-12v-power-bull-digitalni-se-svetlem-d2898905.htm?catid=18856739 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.