...GeOrGe... Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Ahoj..Chtel bych se zeptat zda tu ma nekdo dobry kontakt s MLadou B...Jde o to zda je mozne domluvit exkurzi pro 20-30 lidi ze Střední průmyslové školy...Jen se chci informovat,jestli to jde..Kdyz by to slo,tak bych mel velkej zajem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 http://www.skoda-auto.com/cze/company/museum/contacks.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 určo to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 (editace) Super diky moc..slo mi o tu mistnost výrobních provozů.. Editováno: 30. Září 2006, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 ty tam učíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 je mi 19 let.. ..ale domluvim to i autobus dam navrh a pojedem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 je mi 19 let.. ..ale domluvim to i autobus dam navrh a pojedem... aha. Tak to máš štěstí. Jinak bych musel něco poznamenat k té BoleslavY. To by od kantora bylo věru silné kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 (editace) TO:TomasB... No jinak par lektorů znám a vzdy,kdyz hodíme slovo,tak je to docela zazitek... . Jinak muzes poslat SZ. Rad bych si poslechl zazitky z mist,kde jsem jeste nebyl..(= Editováno: 1. Říjen 2006, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Ted vsem: Kde je lepsi pokoukani? V Bolce,nebo v Kvasinach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 TO:TomasB...No jinak par lektorů znám a vzdy,kdyz hodíme slovo,tak je to docela zazitek... . Jinak muzes poslat SZ. Rad bych si poslechl zazitky z mist,kde jsem jeste nebyl..(= Tak z toho nějak nejsem moudrej. Co jsi tím myslel? Nespletl jsi něco? Nebo že bych byl natvrdlej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 TO:TomasB...No jinak par lektorů znám a vzdy,kdyz hodíme slovo,tak je to docela zazitek... . Jinak muzes poslat SZ. Rad bych si poslechl zazitky z mist,kde jsem jeste nebyl..(= Tak z toho nějak nejsem moudrej. Co jsi tím myslel? Nespletl jsi něco? Nebo že bych byl natvrdlej? Tak jsem si blbe precetl prispevek od tebe...beru zpet.. Jsem uz prepracovanej...chtelo by to volno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.