Publikováno Září 30, 200618 r Ahoj..Chtel bych se zeptat zda tu ma nekdo dobry kontakt s MLadou B...Jde o to zda je mozne domluvit exkurzi pro 20-30 lidi ze Střední průmyslové školy...Jen se chci informovat,jestli to jde..Kdyz by to slo,tak bych mel velkej zajem...
Září 30, 200618 r Autor Super diky moc..slo mi o tu mistnost výrobních provozů.. Upraveno Září 30, 200618 r od ...GeOrGe...
Září 30, 200618 r je mi 19 let.. ..ale domluvim to i autobus dam navrh a pojedem... aha. Tak to máš štěstí. Jinak bych musel něco poznamenat k té BoleslavY. To by od kantora bylo věru silné kafe
Říjen 1, 200618 r Autor TO:TomasB... No jinak par lektorů znám a vzdy,kdyz hodíme slovo,tak je to docela zazitek... . Jinak muzes poslat SZ. Rad bych si poslechl zazitky z mist,kde jsem jeste nebyl..(= Upraveno Říjen 1, 200618 r od ...GeOrGe...
Říjen 1, 200618 r TO:TomasB...No jinak par lektorů znám a vzdy,kdyz hodíme slovo,tak je to docela zazitek... . Jinak muzes poslat SZ. Rad bych si poslechl zazitky z mist,kde jsem jeste nebyl..(= Tak z toho nějak nejsem moudrej. Co jsi tím myslel? Nespletl jsi něco? Nebo že bych byl natvrdlej?
Říjen 1, 200618 r Autor TO:TomasB...No jinak par lektorů znám a vzdy,kdyz hodíme slovo,tak je to docela zazitek... . Jinak muzes poslat SZ. Rad bych si poslechl zazitky z mist,kde jsem jeste nebyl..(= Tak z toho nějak nejsem moudrej. Co jsi tím myslel? Nespletl jsi něco? Nebo že bych byl natvrdlej? Tak jsem si blbe precetl prispevek od tebe...beru zpet.. Jsem uz prepracovanej...chtelo by to volno...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.