paulino69 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 (editace) Po příjezdu do práce 23km jsem zacìtil spáleninu,kontrola motor.prodtoru a zjištěnì ,stojím před autem a vidím jak mám zalité krajnì svìčky,trochu oleje okolo víka ventilů a hlavně v zadu na krycím plechu výfuku tam se to nahřálo a stekal trochu na výfuk a dolú na plastový kryt pod motorem na levé str.tj před spolujezdcem.Na měrce po schladnutí žádný úbytek.Bylo -19 st.vše jsem utřel abych lokalizoval od kud ale nic už se neprojevilo.A servis taky nic nenašel vyčistili,poutírali nikde ani kapka? Dal jsem řeč s taxi řidičem prý jeho otec to samé auto a taky nic nezjistili.Obrátil jsem jen gum.těsnění nalévacího vìčka nemáte někdo podobnou záhadu?naj 74tis,nové svìčky+filtr+olej5w40 cca1 měsìc. Editováno: 30. leden 2017, autor: paulino69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.