obok Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 (editace) Zdravim vsechny mam takovy problem, dostal jsem subwoofer (sony xplod 800W) a k nemu civku, je to bez zesilovace. Vautoradiu (pioneer) mam primo vystup na sub.. Chci ho zatim zapojit primo na radio ale jak mam zapojit tu civku co jsem k tomu dostal?( paralelne nebo seriove)... a jeste jedna otazka kdybych jsi chtel dat zesilovac, muzu brat napajeni z autozapalovace?dik Editováno: 8. Únor 2012, autor: obok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Napojovat subwoofer přímo na rádio je nesmysl a připojiit zesík na zapalovač taktéž... A tou cívkou myslíš Capacitor?Ten se napojuje mezi zesík a baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obok Vloženo 9. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 je to civka klasicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Promiň ale budeš mi muset nastínit o jakou cívku jde... Já v autě mám 2 zesíky 2X kompo repráky a subwoofer a nic co by vypadalo jako cívka Zkus vyfotit o co jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obok Vloženo 10. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 klasicka civka s jadrem (18mH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Bez zesilovače vůbec nemá smysl sub zapojovat. Zesilovač je potřeba napájet přímo od baterie a pořádným kabelem. Jinak jedinný co mne napadá u tý cívky je že by to byla výhybka na sub, to ale podle mne postrádá smysl když máš na rádiu výstup přímo na sub a navíc tuto výhybku mívají v sobě navíc ještě zesilovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.