obok Vloženo 8. Únor 2012 Vloženo 8. Únor 2012 (editace) Zdravim vsechny mam takovy problem, dostal jsem subwoofer (sony xplod 800W) a k nemu civku, je to bez zesilovace. Vautoradiu (pioneer) mam primo vystup na sub.. Chci ho zatim zapojit primo na radio ale jak mam zapojit tu civku co jsem k tomu dostal?( paralelne nebo seriove)... a jeste jedna otazka kdybych jsi chtel dat zesilovac, muzu brat napajeni z autozapalovace?dik Editováno: 8. Únor 2012, autor: obok Citovat
Ondrero Vloženo 8. Únor 2012 Vloženo 8. Únor 2012 Napojovat subwoofer přímo na rádio je nesmysl a připojiit zesík na zapalovač taktéž... A tou cívkou myslíš Capacitor?Ten se napojuje mezi zesík a baterku... Citovat
Ondrero Vloženo 9. Únor 2012 Vloženo 9. Únor 2012 Promiň ale budeš mi muset nastínit o jakou cívku jde... Já v autě mám 2 zesíky 2X kompo repráky a subwoofer a nic co by vypadalo jako cívka Zkus vyfotit o co jde... Citovat
TonyRS Vloženo 17. Únor 2012 Vloženo 17. Únor 2012 Bez zesilovače vůbec nemá smysl sub zapojovat. Zesilovač je potřeba napájet přímo od baterie a pořádným kabelem. Jinak jedinný co mne napadá u tý cívky je že by to byla výhybka na sub, to ale podle mne postrádá smysl když máš na rádiu výstup přímo na sub a navíc tuto výhybku mívají v sobě navíc ještě zesilovače. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.