Octavia31 Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Zdravím, najde se zde někdo kdo by mě mohl poslat konfiguraci auta podle winka. MB mě odkázala na servis, jenže v prvním mě to nechtěli vytisknout a ve druhém po 1/4 hodině hledání nebyli schopni s jistotou říct jestli má auto virtuální pedál, další 1/4 hodinku hledali jestli ma DCC tak jsem poděkoval a utikal pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Ahoj. V servisnej knizke a pri rezerve by si mal mat vytlacene take troj pismenkove skratky. Tie reprezentuju urcity prvok vybavy. Potom tie kody ti staci nahodit na hociaku stranku (google "vw equipment code decoder") a vuala, mas to tam. Bohuzial nepoznam spolahlivu alternativu ktora by to vedela cele vyvucat z VINka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Na štítku je jen pár čísel. Buď poskytne ochotný prodejce/servis, nebo je možné vytáhnout kompletně ze servisního webu erWin za cca 250 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.