Václav Blažek Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Zdravím Vás. Chtěl bych se zeptat na pár maličkostí jak na nové rádio. Dovezl jsem si nedávno octavii ( r.v. 2011, 1,6 TDI CR, kombi ). Co se týče audia a multimédií, je auto vybaveno maxidotem, autorádiem Blues a "tovární?" bluetooth sadou handsfree. Jde mi o následující: - v současnosti jsem plně spokojenej s handsfree na maxidotu, připojení telefonu, kontakty, volání a ovládání na volantu - celá audio část připojena do rádia blues. Při příchozím/odchozím hovoru autorádio samo přepíná "vstup" PHONE z ostatních zdrojů. - jde mi o následující: lze "jen" vyměnit autorádio - rád bych instaloval 2DIN Pioneer ( vyšší řadu AVH-X3800 nebo SPH-DA120 ) s tím, že bude funkčnost stejná? To znamená, budu mít pomocí rádia více mediálních funkcí atd...a zároveň bude zachováno tovární ovládání autorádia na volantu + tovární handsfree? Případně na koho se obrátit s tímto řešením, pokud je teda toto možné... Díky Vašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Original HF sada ti nebude spolupracovat s neorigo radiem. Na nekterych modelech radii lze zprovoznit origo pdc nebo ovladani z volantu popripade i informace z climatronicu ale je treba k tomu dokoupit prevodnik pro dany model radia a auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Blažek Vloženo 31. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2017 OK díky za info ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.