Přejít na obsah

Nové autorádio a handsfree na maxidotu


Doporučené příspěvky

Zdravím Vás. Chtěl bych se zeptat na pár maličkostí jak na nové rádio. Dovezl jsem si nedávno octavii (  r.v. 2011, 1,6 TDI CR, kombi ). Co se týče audia a multimédií, je auto vybaveno maxidotem, autorádiem Blues a "tovární?" bluetooth sadou handsfree. Jde mi o následující:

- v současnosti jsem plně spokojenej s handsfree na maxidotu, připojení telefonu, kontakty, volání a ovládání na volantu - celá audio část připojena do rádia blues. Při příchozím/odchozím hovoru autorádio samo přepíná "vstup" PHONE z ostatních zdrojů.

 

- jde mi o následující: lze "jen" vyměnit autorádio - rád bych instaloval 2DIN Pioneer ( vyšší řadu AVH-X3800 nebo SPH-DA120 ) s tím, že bude funkčnost stejná? To znamená, budu mít pomocí rádia více mediálních funkcí atd...a zároveň bude zachováno tovární ovládání autorádia na volantu + tovární handsfree?

 

Případně na koho se obrátit s tímto řešením, pokud je teda toto možné...

Díky Vašek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Original HF sada ti nebude spolupracovat s neorigo radiem. Na nekterych modelech radii lze zprovoznit origo pdc nebo ovladani z volantu popripade i informace z climatronicu ale je treba k tomu dokoupit prevodnik pro dany model radia a auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...