Tomis0012 Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Dobrý den, včera jsem sedl do auta a nenastartoval jsem, motor se ani netočil. Začalo to na mě chrlit nespočet chyb. Jako první se ozvala světla. Hlásí to, že komplet levá přední strana auta nesvítí (obrysové, tlumené, blinkr, dálkové i mlhové), ostatní světla fungují bez problému. Dále mi to hlásí, abych zkontroloval brzdové obložení a potom brzdovou kapalinu. V poslední řadě mi to hlásí, že snímač oleje do dílny a červená kontrolka ruční brzdy bliká i když ji uvolním. Dnes na světle jsem zkusil jít auto nastartovat. Povedlo se, auto naskočilo naprosto bez problému, ale chyby jsou zde furt. Světla nesvítí. Brzdovku jsem zkontroloval, je těsně pod úrovní "MAX" rysky. Olej jsem také zkontroloval, také bez problému. Chladící kapalina taky v pohodě. Vše měněné v létě (srpen 2016). Zkusil jsem s autem opatrně popojet a auto brzdí v podstatě bez problému, nepoznal jsem nějaký rozdíl. S autem jsem naposledy jel v neděli + v sobotu delší trasu a naprosto bez problému. Jen pro info se jedná o Octavii II, motor 2.0 TDI 103 Kw, typ motoru BKD. Nějaké tipy od zkušených místních než zajedu do servisu? Děkuji Chyby přikládám na fotkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Návštěva kabelohryzalů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis0012 Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 LiveBomb: To mě napadlo dnes jako první a předpokládám, že to bude ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis0012 Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Dále jsem dnes zjistil, že nefungují stěrače, ale ostřikovače bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 A ty kabely co? A co pojistky? Odesláno z mobilního zařízení pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis0012 Vloženo 9. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Auto je v servise, dám vědět, až budu něco více vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.