Přejít na obsah

LiveBomb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 758
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

O uživateli LiveBomb

  • Narozeniny 26.4.1985

Návštěvy profilu

9 045 zobrazení profilu

Oznámení LiveBomb

  1. Neuškodí. Nicméně tyhle motory mají jezdit a jsou konstruované na N98. Dokonce to mají uváděné i ve VTP.
  2. Stavěná na to určitě není. Podívej se třeba na Vartu kdy AGMko považuje za nedostatečně nabité a porovnej to s tím na kolik ji udržuje auto. Jediné, na co je AGM přizpůsobena je vyšší nabíjecí napětí, cca. 14,7V - krátkodobě i přes 15V. Odpojený kabel fakt nevede k přebíjení, neboť poté se k celé baterii přistupuje jako ke "klasické" baterii - tj. cca. 13,7V.
  3. LiveBomb

    Závada airbagu

    No jo, diagnostika z kinder vajíčka. Tak šup s tím na normální diagnostiku.
  4. Povrchová rez, neřešit
  5. Nic takového u není. Generuje se on-line, podle VIN pří přejímce auta na prohlídku.
  6. Cena filtru zanedbatelná je, ale imho třeba u naftaku se to pohodlné a čistě alespoň bez "malého" nůžkového zvedáku rozumné udělat nedá.
  7. Že je špinavý = zachytil mikroskopické částice všeho možného z oleje Není zanesensy = stále pres něj může téměř bez omezení proudit olej a stále je schopný zachytavat nečistoty
  8. Proč? Kromě toho, že je špinavý tak není nijak zaneseny a neztratil nic ze svých filtračních vlastnosti. Dalších 15k na regulérní a predrazenou výměnu v autorizaku zvládne jako nic.
  9. Vidíš. Já ho sice nemám na leasing a přesto kolem toho saskuju přes léto s odsavackou a 2x ročně na prehozeni kol. A víš proč? Protože to mám jako relax a provedu si to v čase, který vyhovuje mě. A odsavam proroze je to cistsi prace a nezasvinim si silnicni beton pod motorem. Prelit pár litru oleje do bandasky a odevzdat ve sbernem dvoře není taková práce. A jelikož mám ty auta v rodině tři, tak ušetřím víc než to petikilo.
  10. Barvivo je k ničemu na malé uniky. Lepší je mýdlová/jarová voda. A tipoval bych, že unik bude na chladiči - na tom zakončení "horizontální trubky" na levé straně. Při běžící klimě na to zakončení nastříkej rozprašovačem vodu, pokud se začnou dělat bublinky tak máš jasno. Byla to běžná chyba těch chladičů na Octaviích / Superebech tak do cca. roku 2009.
  11. A nestálo by za to vyřešit unik než to každoročně plnit?
  12. Tebou popsané chování je normální. (Ne)inteligentní dobíjení udržuje SOC na 70% = 12,3V
  13. Teče tam přední částí rámu pano, okna, tak jako do všech octaviíí s pano. Ten "tapec" je odolný a voda po něm umí pěkně putovat než někde proteče.
  14. jak nemůžeš najít ? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ta839015aa-zamek-dveri-zadni-levy-skoda-41996.html A sorry, ty chceš jetý - stejný s O3 není, ale s O4, enyaqem, kodiakem a karokem ano
×
×
  • Vytvořit nový...