Akim Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Dobrý den, mám O2 scout (po face) a poslední dobou řešíme fakt divné zvuky. Jedná se o to že, když jedu ať po rovině nebo v zatáčkách (cca 50km a výš, při nižší rychlosti to není slyšet) a mám nohu na plynu tak se ozývají ze zadu zvuky( jako bych při zhoupnutí o něco dřel), pokud ale pojedu tu samou cestu a noha není na plynu, tak se neděje nic.. V servise mi řekli že to můžou být silentbloky na zadní nápravě.. (proběhla kompletní výměna a pořád to samé) Vyměnil jsem i zadní tlumiče a také nic, výměna kol také bez úspěchu, nic tam o sobe nedře a výfuk, vše vypadá ok.. Nesetkal se s tím už někdo? Předem díky za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 U 4 kolky to může být něco s uložením kardanu atd. U 4 kolky se pazvuky zezadu určují dost špatně. Mě třeba semtam vzadu něco lupne a taky nemůžu příjít čím to je. Páč to lupe semtam a né vždy při stejné situaci. Čekám až to prostě lupne úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.