Přejít na obsah

petrryant

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení petrryant

  1. Ano dalo by se říct, že ano. Ale nikdy to nebylo tak těsný, že by bylo potřeba nouzově brzdit (to spíš pak udělá víc neplechy než užitku, když to člověk nečeká). Takže hádám, že to není úplně vada, ale spíš jen špatné vyhodnocení situace od systému?
  2. K tématu Front Assist, stává se mi (4x už se stalo po dobu půl roku), že mi z ničeho nic zareagoval front assist nouzovým brždění, překážka před autem ale nebyla nebo byla ještě dost daleko, mohlo by to být špatným nějakým senzorem? Dá se s tím něco udělat, nebo musím do servisu?
  3. Ahoj, Jde u nové octavie 2020 vyměnit klasický volant za multifunkční?
  4. Je to v oblasti budíků, když se zatlačí na rám těch budíků tak to na chvíli přestane. nejspíše špatně zacvaknuté? nebo je to na šroubech? nechce se mi to v tom vrtat, abych něco neulomil.
  5. Dobrý den, Škoda octavie 4 2020 Děje se mi, když rychleji projedu např. zatáčku, ozve se škrábající (skoro jak kdyby něco drhlo o silnici), ale četl jsem, že by to mohlo být nějaké automatické přibrždování pro lepší průjezd. Je to celkem hlasitý zvuk a děje se celkem často. Nemá s tím někdo zkusešenost? Díky PS: Nevím, do jakého tématu toto zařadit. tak se omlouvám adminům předem :)
  6. Dobrý den, Škoda octavie 4 2020 Vždy ráno, když je více zima, tak při nerovném povrchu je slyšet zvuk jakoby nedolehnutých plastů, zvuk jde od palubní desky, stačí trosku přitlačit a zvuk na chvíli zmizí. Ale po nějaké době vždy opět zpět. Není to nějak extra hlasitý, spíše je to na nervy když se na to člověk začne soustředit. Myslíte, že je to o nějakých nedotažených šroubech nebo jsou tam budíky pouze nějak nacvaknutý? Zároveň bych se toho rád zbavil, ale nechce se mi kvůli takové blbosti do servisu. Nějaká rada jak se toho zbavit? Děkuji.
  7. Tak update: V autorizáku jsem vše popsal, oni to podle svých slov poslali přímo na vyjádření do škodovky a zpětná odpověď byla, že je to normální zvuk, který se může projevovat. Prý u některých aut dříve u některých déle a u některých vůbec. Což mi nepřijde moc logický, že by to nějaké mohlo dělat a nějaké ne. Ale podle škodovky není tento problém k řešení. Dost mi to vadí. Co si o tom myslíte?
  8. Má někdo nějaké aktualizace k tomuto tématu? Mně to moje O IV dělá také, ale u auta kolegy (stejný motor, stejná konfigurace) jsem nepostřehnul tyto chrastivé zvuky.
  9. Dobrý den, Škoda octavia IV 2020 Active Chtěl bych se zeptat zda lze dokoupit loketní opěrka do octavie, když ve verzi Active standardně není. (to samé by mě zajímal multifunčkní volant) Nebo je to jen z výroby a později dodělat nejde? Dále se ozývají zvuky od palubního displeje, zvuky jakoby nedomáčknutých plastů, když zkusím lehce zamáčknout tak chvíli bez zvuků, ale po chvíli opět začnou. Těžko se to vysvětluje protože se to neděje furt. Děje se to hlavně ráno, když je auto studené. Není to nic vážného, jen když se na to člověk soustředí tak je to otravné. Díky za rady.
  10. Děkuji, kolik by to cca mohlo stát?
  11. Dobrý den, Auto: Škoda octavia IV 1.5 tsi 2020 manuál Nevěděl bych někdo, co by mohlo dělat zvuk rachtani (mohu poslat video se zvukem, nevím jak vložit k příspěvku) Děje se to hlavně pri řazení z 1 na 2 po sešlápnutí spojky, poté další řazení bez problému. Predem diky za rady
×
×
  • Vytvořit nový...