MiroK88 Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Pořídil jsem si Fabii III, která má IT Swing. Po kliknutí na nastavení se mi vůbec nezobrazí volba "Loga stanic". Podle VIN mi to loga našlo hned, ale nemám je tam jak dostat, když tam tahle volba chybí.. Řešil někdo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Kedy bolo vyrobené tvoje auto? Teraz som pozeral palubné literatúry na škodováckom webe a až v manuáli od 5/2015 sa pri Swingu spomínajú loga staníc. Dovtedy to bolo pravdepodobne bez log. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Prve F3 zo zaciatlu vyroby to nevedia. Ak chyba moznost Nahrat logo, tak bohuzial smola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
day4upgrade Vloženo 19. Února Sdílet Vloženo 19. Února Udělal jsem svůj night blue design - Kdyby byl zájem, mohu sdílet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Února Autor Sdílet Vloženo 19. Února kludne to uploadni, mozno sa niekto potesi ja som obnovil odkazy v prvom prispevku, kedze uloz.to skoncilo svoje verejne zdielanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
day4upgrade Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února Dělám na to přímo web, bude tam víc verzí 🙂 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kopečný Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna .... už je nějaký web v provozu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Dubna Autor Sdílet Vloženo 26. Dubna (editace) na facebooku sa objavil https://www.day4upgrade.cz/ prioritne ide o loga pre Swing/Swing+. Bolero/Amundsen stale trpia bielym ramcekom ale skoda, ze len CZ stanice aj to netusim, ci su vsetky. no snaha sa ceni a vyzeraju pekne Editováno: 26. Dubna, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudo14 Vloženo 8. Září Sdílet Vloženo 8. Září Ahoj mám Karoq 2023. Počúvam DAB Radio Rock, no nemá logo. Ako ho tam dostanem? Sú tam len 2 USB-C porty na nabíjanie, pred spolujazdcom v odkladacej skrinke nieje možnosť pripojiť USB kľúč ani SD kartu. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.