waikiki Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Měl jsem půjčené 2 vozy na testovací jízdu. Při jedné mi vběhl do cesty zajíc a provedl jsem vyhýbací manévr v cca 90 km/h. Opravdu velmi nemile mne překvapilo ustřelení zádi auta. Měl jsem zrovna auto na 17" kolech a s adaptivním podvozkem. Hned jsem skočil do druhého auta na 18" bez DCC a situace ještě malinko horší. Když jela manželka s Kodiaqem vpředu, zahýbala volantem několikrát vlevo-vpravo a zadek se ošklivě rozkýval. Objednali jsme tedy manželce 19" s DCC, aby toto bylo co nejméně citelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Tak tohle jsem u třech testovaných vozů nepocítil. Záleží taky na jaký typ vozu seš zvyklý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.