Pavel2530 Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Ahojte, chtěl bych vás poprosit o radu nebo zkušenost.. Dnes jsem vyjel do práce a u řidiče u levé nohy jak jsou tam relátka, začalo cvakání, přesněji spínání relátka, nic mi v autě neblikalo nebo nerozsvěcovalo se, nebo tak, prostě jsem nic nepozoroval, mimo rychlé cvakání, mistami více a méně, chvílemi klid a pak zase. Zřejmě zkrat? Z ničeho nic? Nebo vliv oteplení? Díky oteplení mi třeba vždy v létě podle počasí jde a nejde střešní okno, teď jde asi 14 dnů, někdy hned, někdy po chvíli, takže bych řekl, že vlivem zatékání? Nemoc Superb I.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janbi Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 Páčka smeroviek, alebo stieračov, ak niektorú z nich zapnete cvakáni prestane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Na jednom autě mi to dělalo tlačítko varovných světel Pokud to přestane když dás blinkr tak to je jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.