michal_1 Vloženo 3. Říjen 2006 Vloženo 3. Říjen 2006 (editace) Prosím toho kdo má peager, zda by byl ochoten mi sdělit jaký má dosah signál. Vážně uvažuji o koupi, ale mám strach, že pak zaparknu v nějaké podzemní garáži a bude mi k ničemu... Zajímá mě dosah na volném prostoru, na sídlišti, v nákupním centru atd. Koukal jsem po Jablotronu, ale nechám si poradit. DÍKY VŠEM Editováno: 3. Říjen 2006, autor: michal_1 Citovat
Davon Vloženo 4. Říjen 2006 Vloženo 4. Říjen 2006 Prosím toho kdo má peager, zda by byl ochoten mi sdělit jaký má dosah signál.Vážně uvažuji o koupi, ale mám strach, že pak zaparknu v nějaké podzemní garáži a bude mi k ničemu... Zajímá mě dosah na volném prostoru, na sídlišti, v nákupním centru atd. Koukal jsem po Jablotronu, ale nechám si poradit. DÍKY VŠEM Ja mam pager, sice ne Jablotron, ale co se tyce tve uvahy s podzemnimi garazemi, absolutne se necapes. Tudiz radeji volim moznost parkovani v nakupnich centrech venku kdyz uz tam musim jet! Na sidlisti bych to videl v panelove zastavbe na 500m, na volnem prostranstvi jsem dosahoval az 1km... Je treba mozne, ze Jablotron ma vetsi dosah a panelova zastavba, ci jina mu nevadi, o cemz silne pochybuji. To uz radeji GSM... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.