michal_1 Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 (editace) Prosím toho kdo má peager, zda by byl ochoten mi sdělit jaký má dosah signál. Vážně uvažuji o koupi, ale mám strach, že pak zaparknu v nějaké podzemní garáži a bude mi k ničemu... Zajímá mě dosah na volném prostoru, na sídlišti, v nákupním centru atd. Koukal jsem po Jablotronu, ale nechám si poradit. DÍKY VŠEM Editováno: 3. Říjen 2006, autor: michal_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Prosím toho kdo má peager, zda by byl ochoten mi sdělit jaký má dosah signál.Vážně uvažuji o koupi, ale mám strach, že pak zaparknu v nějaké podzemní garáži a bude mi k ničemu... Zajímá mě dosah na volném prostoru, na sídlišti, v nákupním centru atd. Koukal jsem po Jablotronu, ale nechám si poradit. DÍKY VŠEM Ja mam pager, sice ne Jablotron, ale co se tyce tve uvahy s podzemnimi garazemi, absolutne se necapes. Tudiz radeji volim moznost parkovani v nakupnich centrech venku kdyz uz tam musim jet! Na sidlisti bych to videl v panelove zastavbe na 500m, na volnem prostranstvi jsem dosahoval az 1km... Je treba mozne, ze Jablotron ma vetsi dosah a panelova zastavba, ci jina mu nevadi, o cemz silne pochybuji. To uz radeji GSM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.