arcimex Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Je možné dodatečně doplnit navigaci DX o TV-Tuner. A co to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 dodatecne to jde, cena noveho cca 30, z "druhe ruky" netusim... ja ho mam ve sluzebaku, ale kvalita prijmu - no je to spis, kdy clovek stoji. kdyz jedes (teda pokud si nechas odstranit "pojistku" proti zablokovani obrazu pri rozjedu) to dost skrci. montuje se to do kufru pod cd menic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Doporucuji DVB-T ... je to bomba Chce to RGB prevodnik ... za cca 3.200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ten DVB-T tuner by mě zajímal..... kde se něco takového dá pořídit? A za kolik? Máte s tím někdo trochu zkušeností? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Ten DVB-T tuner by mě zajímal..... kde se něco takového dá pořídit? A za kolik? Máte s tím někdo trochu zkušeností?Díky za info Ale pokud nejezdíš po praze nebo blízkém okolí tak to nemá DVB-t ani cenu pořizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Ten DVB-T tuner by mě zajímal..... kde se něco takového dá pořídit? A za kolik? Máte s tím někdo trochu zkušeností?Díky za info Ale pokud nejezdíš po praze nebo blízkém okolí tak to nemá DVB-t ani cenu pořizovat. No to právě jezdím... hlavně každý den stojím poměrně dost dlouho v zácpě takže takovýhle tuner by se fakt šiknul..... tak nevíte někdo kde a za kolik? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Ten DVB-T tuner by mě zajímal..... kde se něco takového dá pořídit? A za kolik? Máte s tím někdo trochu zkušeností?Díky za info Ale pokud nejezdíš po praze nebo blízkém okolí tak to nemá DVB-t ani cenu pořizovat. No to právě jezdím... hlavně každý den stojím poměrně dost dlouho v zácpě takže takovýhle tuner by se fakt šiknul..... tak nevíte někdo kde a za kolik? Díky Co třeba ten co se dává normálně k televizi? Bud k tomu můžeš koupit za pár stovek měnič napětí na 220V nebo ti nějaký zručný elektrotechnik udělá potřebný adaptér. Tipnul bych, že vstupní napětí těch tunerů bude max 20V. Pak už to chce jen pořešit dvbt anténu do auta. Minulý týden jsem jí vyhodil, stála asi 3 stovky. A taky již zmiňovaný převodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Vyhodil jsem pasivní dvbt anténu. Aktivní co se lepí na sklo mám ještě doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nebo si kup tohle http://www.cartft.com/catalog/il/450 mám s nima dobré zkušenosti. jinak ta nalepovací anténa co je na obrázku, tak tu mám doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Co treba TechniSat DigiMod T1 ... ? Stoji cca 1.600, je mini, ma konektorovy vstup na 12V. Staci ustabilozovat a jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Ten vypadá hodně v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Jo to je... ale stejně by mě neminul ten TV tuner do DXka... a novej je nesmysl... takže leda někde kdyby někdo uměl nějakej levnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Jo to je... ale stejně by mě neminul ten TV tuner do DXka... a novej je nesmysl... takže leda někde kdyby někdo uměl nějakej levnej Proc? Na DXo pripojis RGB prevodnik a na nej pripojis DVB-T ... Proc tam budes davat neco co nebude do budoucna davat smysl. Prijem pres DVB-T v aute je mnohem stabilnejsi na vypadky obrazu a sumu ve zvuku ... Osobne jsem na DXo pripojil DVD/MP3 player a zvazuji jeste to DVB-T neb jsem to videl v akci a fakt suuuuper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Jakej tam máš DVD/MP3 player? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Aha tak jak to vypada, tak tomu akorát nerozumím.... To by bylo super... hele a na kolik by to celé vyšlo... myslím ten RGB převodník + ten dvb-t přijímač... (ten stojí jak tu někdo psal cca 1600 což je v pohodě) a co ten MP3 přehrávač a DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ten převodník tušim asi 3-5tis. maj ho u www.stualarm.cz . dvd/mp3 player se mi libil třeba tenhle http://www.hificar.cz/item.php?id=134 a mají jich tam více. Pak ještě potřebuješ tu anténu. Pokud aktivní do auta, tak počítej tak 8 stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 http://www.hificar.cz/item.php?id=1711 tenhle je možná lepší, protože má externí čidlo na ovládání, takže ho můžeš mít třeba v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Zdravim...... mám toho levného technisata T1 na 12v je pěkně mrnavej v autě a pohoda ...dodělal jsem externí IR na dálku vše je schované a máká akorád laboruji s antenou a pohoda....stál asi 1700......www.alzasoft.cz M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Ano, DVD jsem osadil AudioMedia AMV 261D nikoliv AMV 231D. Umi i MPEG4 cte tedy i DivX ... Pustit si za jizdy koncert U2 zazanamenyny v DD5.1 ... zazitek Mimochodem model AMV 261D ma i externi cidlo. Ten prevodnik umim vyrobit, muzu nechat tak cca za 2.800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Tak koukam, ze ten TechniSat ma plnohodnotny video vystup (to se dnes jiz nevidi) na SCARTu Leze ven Kompozit, S-Video i RGB ... prevodnik by teoreticky nemusel byt (jen si nejsem jit jak by DX zvladla singronizaci ... chtelo by to vyzkouset) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Tak koukam, ze ten TechniSat ma plnohodnotny video vystup (to se dnes jiz nevidi) na SCARTu Leze ven Kompozit, S-Video i RGB ... prevodnik by teoreticky nemusel byt (jen si nejsem jit jak by DX zvladla singronizaci ... chtelo by to vyzkouset) jj zapoměl jsem doplnit mám to přes převodník rgb - video na navi dx škoda.....pravda je že má skart a možná půjde propojit přímo pokud na něm RGB jde??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Tak koukam, ze ten TechniSat ma plnohodnotny video vystup (to se dnes jiz nevidi) na SCARTu Leze ven Kompozit, S-Video i RGB ... prevodnik by teoreticky nemusel byt (jen si nejsem jit jak by DX zvladla singronizaci ... chtelo by to vyzkouset) jj zapoměl jsem doplnit mám to přes převodník rgb - video na navi dx škoda.....pravda je že má skart a možná půjde propojit přímo pokud na něm RGB jde??????? Mas tam taky DVD player? Premyslim jak to vyresit abych nemusel vstupy prepinat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A co strcit tuner do dvd? To dvd ma vstupy ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A co strcit tuner do dvd? To dvd ma vstupy ne. nikoliv ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 tak to je lepší se ponaučit a koupit Audiomedia AMV 263D , protože ten má 2 AV vstupy a jeden z nich dokonce na čelním panelu. Takže když si budete chtít třeba přehrát video z kamery, tak se to snadno připojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.