CITA Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Ahoj, dva dny mám mírně jetou Octavii III fl. Combi 1,6 tdi najeto 18000 km, kola 18” pneu Dunlop 245 - 40. a vzorek 7.mm. Když jsem dnes jezdil, tak přesně okolo 60km v hodine jak když jedu po té vroubkovaté bílé čáře na kraji dalnice, nad 60km opět ticho a opět kolem 100km za hodinu to samé. Myslíte, že jsou to také odskákané pneu? Přejetím po pneu rukou jsem nic nepoznal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Může být, anebo vadné ložisko některého kola, zvukový projev je dost podobný. Zkus vyměnit kola za jiná a uvidíš, tedy spíš uslyšíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 A myslíte, že v 18000km může bylt vadné ložisko? Hlavně když jedu pomalu nic to nedělá ani při zatačení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Mně ho (u levého předního kola) před měsícem měnili po 12 000 km... Prý nic neobvyklého. Nějakou kvalitu tady nehledej, ta už dávno není doménou v této kategorii aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.