Streptokok Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Ahoj, prosím o radu. Při jízdě na jakýchkoliv nerovnostech ( nejvíce ale na přejetí např. tramvajového pásu ) je slyšet na zadní víceprvkové nápravě tlumené klepání. Auto v servisu bylo a žádná závada nenalezena. Je to zvuk podobný jako když jsou vymačkaná ramena. Díky Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameKeeper Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) Ahoj, podařilo se Ti nakonec nalézt závadu. Mám to podobně. Vyměnil jsem přední silentblok ramene, táhla stabilizátoru, uložení tlumiče, ale pořád cvaká. Děkuju Editováno: 28. Květen 2019, autor: GameKeeper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Tohle dělají tlumiče na zadní víceprvkové nápravě. Je na to TPI a mám i pocit, že tu na to bylo téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameKeeper Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 JJ to jsem našel - díky Nevěděl by jste kde tu TPI sehnat? Rád bych si jí přečetl a zjistil, zda se vztahuje i na mého Scouta. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.