Host aka Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Potřeboval bych prozatímně nainstalovat originál xenon lampy do Octavie 1. Mám k tomu i regulaci (nenainstalovanou), ale v této chvíli bych potřeboval jen "natvrdo" usadit a zapojit samotné lampy. Spočíví to jen ve výměně štekrů nebo je v tom něco více? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimec Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Ty to asi fakt nevydrzis co??? ¨.No uz se tesim taky na ty tvoje svetla.Tak at ti ty xenony pekne sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Pouze změna konektorů 8pin na 12pin,přehozní světlometů,a elektrika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 (editace) Staci prepojit stekr a jedou. Sam jsem predelaval na etapy a to i vcetne aut. regulace. Vse mi funguje :-) Budes-li delat i regulaci, doporucuji soucasne natahat ke svetlum kabely ktere nyni nebudou treba, at se k tomu v budoucnu nemusis vracet (sel jsem take cestou Xenonovat ihned bez regulace). 1x drat propojeni svetel mezi sebou 2x drat do kazdeho svetla napajeni pro naklaneni +12V spinanych klickem 2x drat do kazdeho pro K-vedeni a naslednou diagnozu :-) (budes mit info o stavu vybojek atp.) 1x drat do leveho MASTER svetla - signal rychlosti od ABSka (je pod vzduchovym filtrem) **************************************** ... mam vsak prosbu na ostatni ::: Predpokladame-li, ze v origo provedeni ... pri prepnuti na dalkove, xenony sviti i nadale ... musel jsem tedy resit to aby mi zustalo napajeni do xenonu i po prepnuti na dalkove. Xenony mi, vzhledem k puvodnimu konceptu prepinani na vlaknech H4, po prepnuti na dalkove zhasly ... proklemoval jsem tedy prerusovac v prepinaci dalkove/tlumena ... ALE ... Vypozoroval jsem, ze sťáva na dratu co jde do prepinace (56-ka) evidentne pro ziveni xenonu (56b) + dalkovych (56a) nestaci :-(pri prepnuti vzdy poklesla intenzita LEDky na palubce) ... OC MI JDE ??? ... Do prepinace jde take natvrdo 12V (pro problik dalkovejma pri vypnutem klicku -- vlastne svetelna houkacka) - (30-ka) Mam ji pro dalkove vyuzit formou spinani pomoci relatka ??? Ve schematech jsem zadny rozdil zapojeni mezi H4 lampy a xenony nenasel ... Diky za rady Editováno: 16. Říjen 2006, autor: vlabar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 AKU to myslím už nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Mam taky dotaz jdou pouzit xenony s predfaceliftovyma blinkrama? Samozrejme by to bylo pouze docasne! Vim ze za blinkry uz je to pakatel ale uz bych rad svitil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.