Přejít na obsah

Jak "prozatímně" nainstalovat xenony

Host aka

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych prozatímně nainstalovat originál xenon lampy do Octavie 1. Mám k tomu i regulaci (nenainstalovanou), ale v této chvíli bych potřeboval jen "natvrdo" usadit a zapojit samotné lampy. Spočíví to jen ve výměně štekrů nebo je v tom něco více?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Staci prepojit stekr a jedou. Sam jsem predelaval na etapy a to i vcetne aut. regulace. Vse mi funguje :-)

Budes-li delat i regulaci, doporucuji soucasne natahat ke svetlum kabely ktere nyni nebudou treba, at se k tomu v budoucnu nemusis vracet (sel jsem take cestou Xenonovat ihned bez regulace).

1x drat propojeni svetel mezi sebou

2x drat do kazdeho svetla napajeni pro naklaneni +12V spinanych klickem

2x drat do kazdeho pro K-vedeni a naslednou diagnozu :-) (budes mit info o stavu vybojek atp.)

1x drat do leveho MASTER svetla - signal rychlosti od ABSka (je pod vzduchovym filtrem)

... mam vsak prosbu na ostatni :::

Predpokladame-li, ze v origo provedeni ... pri prepnuti na dalkove, xenony sviti i nadale ... musel jsem tedy resit to aby mi zustalo napajeni do xenonu i po prepnuti na dalkove.

Xenony mi, vzhledem k puvodnimu konceptu prepinani na vlaknech H4, po prepnuti na dalkove zhasly ... proklemoval jsem tedy prerusovac v prepinaci dalkove/tlumena ... ALE ... Vypozoroval jsem, ze sťáva na dratu co jde do prepinace (56-ka) evidentne pro ziveni xenonu (56b) + dalkovych (56a) nestaci :-(pri prepnuti vzdy poklesla intenzita LEDky na palubce) ... OC MI JDE ??? ...

Do prepinace jde take natvrdo 12V (pro problik dalkovejma pri vypnutem klicku -- vlastne svetelna houkacka) - (30-ka) Mam ji pro dalkove vyuzit formou spinani pomoci relatka ???

Ve schematech jsem zadny rozdil zapojeni mezi H4 lampy a xenony nenasel ...

Diky za rady

Editováno: , autor: vlabar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...