pajatitis Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Dobrý den, mám takový dotaz. Nedávno mi nesvítilo pravé světlo, tak jsem vyměnil žárovku. Zhruba po týdnu mi zase přestalo svítit, tak jsem to nechal už být, no a zhruba za další týden se zase rozsvítilo ale zase mi přestalo svítit levé. Jsem z toho jelen a říkám si jestli si jen ze mě nedělá někdo srandu.. Nevíte v čem může být problém? Rada mi nejspíš ušetří spoustu žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 zjevně někde špatný kontakt... Pokud to chvíli funguje/nefunguje, ta se to bude hledat pěkně blbě. Jsou to potkávačky nebo denní/mlhovky? V mlhovkách bývají vypálené patice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 15. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 mne robilo to iste na obrysovych svetlach tie malicke ziarovky raz svietilo raz nie alebo sa casto vypalovali, kupil som ziarovky z ineho obchodu a odvtedy mam pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.