Alister W. Vloženo 24. Červenec 2017 Vloženo 24. Červenec 2017 Zdravím Vás všechny, pro začátek jsem tížen časem proto nemůžu procházet celé fórum. Budu muset navštívit servis a před tímto krokem byl rád věděl váš názor. Před zhruba dvěma měsíci se mi vyměňovali ramena v předu. Už před tím jsem měl problém (podle servisu) s turbem. Že by bylo zapotřebí repasu. Od té doby jsem se k tomu ještě nedostal. Každopádně od návštěvy servisu mi zůstal jistý problém poklesu výkonu. Někdy auto táhne cca stejně někdy málo (1-3 cajk, od 4-6 slabě). Předevčírem mi vyskočila kontrolka chyby motoru s poznámkou emisí a návštěvou servisu. Napojil jsem si koupené OBDll které mi vyhodilo tuto hlášku P0471 exhaust pressure sensor range/ performance. Vzhledem k předchozím problémům hádám, že to bude mít souvislost. Filtr turba nebo pevných částic?? Děkuji za názory. PS: Jsem těžkej lajk tak sorry kdyby něco bylo jak od blba :)) Citovat
sirhenrik Vloženo 3. Červen 2022 Vloženo 3. Červen 2022 Čau zkontroluj hadice co vedou od toho senzoru až do dpf, já měl taky stejnou chybu a zjistil jsem jak jsem je sundal že jsou roztopene a smrstene, takže nefungoval senzor jak měl.... V senzoru to být nemusí. 😉 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.