Alister W. Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Zdravím Vás všechny, pro začátek jsem tížen časem proto nemůžu procházet celé fórum. Budu muset navštívit servis a před tímto krokem byl rád věděl váš názor. Před zhruba dvěma měsíci se mi vyměňovali ramena v předu. Už před tím jsem měl problém (podle servisu) s turbem. Že by bylo zapotřebí repasu. Od té doby jsem se k tomu ještě nedostal. Každopádně od návštěvy servisu mi zůstal jistý problém poklesu výkonu. Někdy auto táhne cca stejně někdy málo (1-3 cajk, od 4-6 slabě). Předevčírem mi vyskočila kontrolka chyby motoru s poznámkou emisí a návštěvou servisu. Napojil jsem si koupené OBDll které mi vyhodilo tuto hlášku P0471 exhaust pressure sensor range/ performance. Vzhledem k předchozím problémům hádám, že to bude mít souvislost. Filtr turba nebo pevných částic?? Děkuji za názory. PS: Jsem těžkej lajk tak sorry kdyby něco bylo jak od blba :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirhenrik Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Čau zkontroluj hadice co vedou od toho senzoru až do dpf, já měl taky stejnou chybu a zjistil jsem jak jsem je sundal že jsou roztopene a smrstene, takže nefungoval senzor jak měl.... V senzoru to být nemusí. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.