Přejít na obsah

Parkovací senzor (PDC) 7H0 919 275C


Migen

Doporučené příspěvky

Zdravím,

Octavia II MR 08

už leta mě zlobí jedno zadní parkovací čidlo. Rozhodl jsem se to řešit a zjistil si, že do auta patří čidlo s kodem 7H0 919 275C. Čidlo jsem objednal. Dnes přišlo a chtěl jsem vizuelně zkontolovat jestli je stejné. Bohužel jsem zjistil, že díra v nárazníku a stávající čidlo má vnější průměr 27 mm viz. obr. a nové čidlo má průměr jen 23 mm viz. foto. Tak a ted můj dotaz. Poslali mi špatné  čidlo nebo je mezi čidlem a náraznikem nějaký držák do kterého se čidlo strčí a tím se smaže rozdíl v průměru?

 

Diky za info.

IMG_20170803_193518.jpg

IMG_20170803_190106.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokracovani. Uspesne jsem nainstaloval nove cidlo. Nastal ovsem problem. Pokud je motor vypnuty a zaradim zpatecku, tak vse funguje jak. Kdyz ale nastartuji motor zacne nove vymenene cidlo detekovat ze je neco za naraznikem ikdyz tam nic neni. Takze cely system nepouzitelny. Vsiml jsem si ze nove cidlo je trosku vic zapustene v drzaku nez stavajici. Muze to byt tim nebo je proste vadne? Podotykam ze jsem cidlo do drzaku docvaknul. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cina to udajne neni ale origo taky ne. Garantuji ze ma kvalitu jako original. Kabelaz je ok. Bohuzel uz jsem je nastrikal do laku takze vratit asi nepujde. Zajimavy ze to blbne jen kdyz je motor nastartovanej. asi to bude chvenim. Zkusim ho jeste vyndat a zpilovat o milimetr doraz aby slo cidlo zasunout dal do drzaku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...