radek 13 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Caute pred nedavnom som kupil skoda superb edition 100.problem je v tom ze je o 3-4 cm vyssi podvozok ako je na obycajnom superbe.vie mi niekto poradit ako ho dam do serioveho stavu?prikladam foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Co bych za to dal.... Pokud se to nekolíbe jako lodka, tak bych byl za to rád 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 (editace) Máš pravděpodobně origo "paket pro špatné cesty" Vyměň pružiny a tlumiče. Původní pružiny rozhodně schovat... Jaké pružiny a tlumiče si najdi v příslušném vlákně, nebo pokud chceš snižovat, tak je tady také obsáhlé téma Ale za mě je to velká škoda to dávat pryč POZOR !!!! Po výměně tlumičů a pružin je nutné pustit auto na kola, povolit silentbloky spodních a vrchních ramen a zase utáhnout A samozřejmě geometrie.... Editováno: 6. Září 2017, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek 13 Vloženo 6. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2017 (editace) Inac som pozeral na strunu a ma tri hnede a jednu zltu bodku.podla tych farieb by mali byt origo struny ktore tam maju byt od vyroby.nemozu sposobovat zvysenie iba cisto tlmice?lebo mam vsetko skontrolovane a stale mi bucha od tlmicov-take tupe buchanie ked idem po viacerych hrboch po ceste po jame to nebucha... Editováno: 6. Září 2017, autor: Pawouk Přímo předcházející příspěvešk se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 To moze byt aj rameno na prednej naprave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.