mirec243 Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 Ahojte, chcel by som poprosit o radu. Marne hladam a snazim sa na to prist, ale prilis sa i nedari. Ked sparujem mobil (iPhone 6) s radiom Amundsen ci uz cez apple car alebo bluetotth, tka vsetkoo funguje, ako ma. Lenze problem je v tom, ze mi to zvoni dost hlasno, ze sa vzdy skoro zlaknem, ked mi niekto vola. Nemozem najst, ako by som ten zvuk stisil. Podla navodu tak v menu nastaveniach zvuku, by mal byt "telefon", ale ten tam bohuzial nemam. Budem vdacny za kazdu dobru radu, lebo uz si ani telefon neprepajam s amundsenom, kedze ten zvuk by zobudil aj mrtveho a ked cela posádka spí, tak to nie je velmi mile prebudenie Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 ...a ani to nejde ztišit normálním knoflíkem hlasitosti na Amundsenu, když telefon vyzvání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec243 Vloženo 16. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2017 před 4 hodinami, KarelM napsal: ...a ani to nejde ztišit normálním knoflíkem hlasitosti na Amundsenu, když telefon vyzvání? ano, ked to zacne vyzvanat, tak to ide stisit... potom pri dalsom hovore, to uz vyzvana hlasitostou na aku som to stisil, ale ked odpojim telefon, tak sa to pri dalsom pripojeni vrati do stareho nastavenia mne ide o odstranenie hlasitosti vyzvanania prveho telefonu, lebo momentalne si musim pred kazdou cestou prezvonit z ineho mobilu a nastavit hlasitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 Stejný problém má i Columbus. Nelze změnit hlasitost vyzvánění. Všichni se v autě leknou. Už jsem si kvůli tomu změnil melodii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.