paolox Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Zdarec, mam cca tyden problem s OII 1.6 MPI rv 2006 s vystrelovacim klickem, ktery se zasekne v zamku zapalovani. Prvne jsem si vsimnul, ze prestal fungovat zamek volantu - po vytazeni klicku se nezamkne volant a ted se mi stalo, ze jsem vlozil klicek do zapalovani a nesla otocit poloha nastartovani. Po chvili potukavani slo nastarvovat a vse fungovalo jak melo (krom zamykani volantu) a ted opet problem a opacny, nastartoval jsem a nesel klic do polohy motor vypnuto Sprejem do zamku jsem promazaval, ale zatim zadny vysledek. Kdyz se klic sekne, tak se mi potukavanim napr. zadni casti roubovaku vzdy podari vyndat a pak zase nekolik otoceni funguje. Vadna vlozka? staci stavitka ci pruzinku - renovace? nebo cela skrinka spinaci? mate nekdo zkusenosti? diky P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 A co jsi do toho nastříkal? Zámky se mažou prachovým grafitem. Zasekávající se vložka (šprajclé stavítko) se pozná podle toho, že s klíčem nejde otočit ani o fous, jakmile, je tam vůle, tak je to až v zámku samotném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolox Vloženo 2. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Nevim nazev, ale je to sprej na zamky .. takze podle tebe spatna samotna vlozka zamku ? ma to spojitost s tim, ze nefunguje zamykani volantu ? Neni v haji ? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0419959a-zamek-rizeni-de-21520.html jak moc slozite je vyndat vlozku zapalovani? Nemuzu najit nikde navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Vlozka dobra, zamek volantu spatny. Ted jsem to resil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolox Vloženo 2. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Takze ten dil, jak jsem posilal v linku je spatny? Menil jsi to sam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 To je ono, vlozka ti zustane. Menil jsem sam...Volant dolu, packy dolu, jednotka volantu dolu a povolit zalamovaci srouby. Takze ty prikup taky. Dej pozor na moje auto byly dva druhy spinacich skrinek podle roku vyroby.Na youtube jsou navody na vytahnuti vlozky zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolox Vloženo 2. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 ok .. je divny, ze to ma vliv na otaceni klicku .. to by nemelo, ne ? ja mel za to, ze je v haji vlozka - stavitka atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Taky jsem myslel. Vsak vlozku vytahnes za 10 sec. Tak to zkus. Proste vlozku nepusti zamek volantu. Ja nemohl ani nastartovat a potom ani vytahnout klic. Vlozka mi zustala vymenil jsem spinaci skrinku a mam klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolox Vloženo 2. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Ty mas O I ? za 10 sek. muzes bodove jak na to? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Na O2 se mi to stalo...Nachystas si dratek prumer 1mm nebo tu sirsi kanc. sponku. Podivas se na spinacku je tam dirka. Strcis klic pootocis s nim az ti dratek v te dirce zapadne dal. Tim se odjisti vlozka a muzes ji vytahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolox Vloženo 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Muzes prosim jeste jaky rok OCT II mas, popr. link, jaky presne dil jsi kupoval? Je to zamek rizeni? je verze se spinaci skrinkou a bez ni.... tak kterou ? Nemusel jsi pak kodovat klice nebo neco podobneho? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Mam r.v 09 a musel jsem kupovat tu drazsi s elektrickou casti. Kodovat jsem nic nemusel. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0905841-zamek-rizeni-spinaci-skrinky-skoda-15385.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolox Vloženo 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Takze by to mel byt uplne stejny zamek i pro me ajuto .. mam 2006/12 - vsude pisou dil 1K0905841.. proc jsi musel brat se spinaci skrinkou a kabelazi? to slo prece pouzit z puvodniho, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Nevim jestli by to slo pouzit, mechanik rikal ze by se znicila ta spinacka pri vymene. Tak jsem ho poslechl a vzal tu co mi nabizeli podle cisla karoserie. Taky si myslim ze by slo pouzit jen ciste zamek rizeni a prehodit to. Ale tak mam vse a doufam ze uz to nebudu muset rozebirat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robko1978 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Zdravim pani. Ked mi klicek nejde pootocit ve spinacke, aby mohl zacvaknut dratek na odisteni mechan.casti vlozky spinacky? Jak sa da vymenit spinacka. Zasekla sa a nejde s nu pohnut aby sa mi stretli ty dirky oproti sebe na odisteni? Jaky je postup ďalší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morho90 Vloženo 9. Červen 2023 Sdílet Vloženo 9. Červen 2023 Ahojte, riesil som tento isty problem a podarilo sa mi to fixnut bez kupy diely. Je najskor potrebne vytiahnut spinaciu skrinku: https://youtu.be/86uw-fEBhhk A nasledna oprava spinacej skrinky: https://youtu.be/86uw-fEBhhk Mechanizmus spinacej skrinky podrobne vysvetleny: https://youtu.be/adytI-G2dAQ Pri oprave spinacej skrinky je dolezite odvrtat bezpecnostny mechanizmus predtym ako s nou zacnete manipulovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.