p.o.d.r.y Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Ahoj mám dotaz a nikde jsem tu v tématech nenašel stejný problém. Jde s tímto rádiem dodělat připojení telefonu a handsfree? Je to v Superb II rok 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 (editace) Mělo by... Mrkni sem Editováno: 8. Listopad 2017, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 8. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 ju to jsem cetl ale nikde další info není jen že by mělo jak to zjistím zda-li to moje to zvládne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 (editace) Ani tak to není o rádiu, jako o jednotce HF pod sedadlem spolujezdce... Pokud tam není, tak se musí koupit jednotka + natáhnout kabel a anténa. + vše nakódovat. Předpokládám, že MAXIDOT a multifunkční volant máš.... (jinak asi pešek) Editováno: 8. Listopad 2017, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 8. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 ano to mám pod sedadlem jsem nic neviděl teda né nějakou krabičku pouze elektricky ovladani sedacky. A popřípadě kde koupit aby to nevyšlo na stejné peníze co nové rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 8. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 popřípadě jaká je přesně potřeba ta jednotka aby to komunikovalo s mým rádiem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 zkusil bych se tebou poptat uživatelů Milhausek nebo Rolbař, ti se instalací zabývají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.