Ogar15 Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Zdravím, mám octávku 2 combi 1.9 TDI 77kW rok 2008 a řeším problém začali si mi při nastartování objevovat divné zvuky v motorovém prostoru. Je to nepravidelné bouchání, které přestane po zahřátí motoru. Jakmile je motor teplý už to nedělá. A také jsem vypozoroval, že bouchání přestane při sešlápnutí spojky. Jinak knity jsou citít i přes řadicí páku a spojka lehce vibruje při dotyku nohy. Stačí na pedál položit nohu a bouchání ustane, Ale jakmile spojku vypnu a nohu sundám znovu se to objeví. Mám natočeno 300 000. Ve 150 000 byl dáván nový motor a v 80 000 nová spojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wašula Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 řekl bych,že setrvačník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ogar15 Vloženo 12. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 A jak se to pozná a na kolik vyjde výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wašula Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Taky mi to dělalo když jsem sešlápl spojku tak klid a jakmile jsem vyšlápl tak to začalo klepat nechal jsem vyměnit komplet spojkovou sadu včetně setrváku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ogar15 Vloženo 12. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 A na kolik tě to vyšlo? Jako jsi bral značku a kolik tě vyšla práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.