angel.CZ Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Ahoj, poslední dobou mi dost drzne a v suchu nehorázně vrže stahování okýnka u řidiče, zdá se mi že to bude vyšoupaná lišta. Dá se snadno vyměnit popř. kde sezěnu a zda se dá ze staré sundat chrom a nasadit na novou (je mi jasné, že ten chrom bude šíleně drahý...). Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnns Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Měl jsem to samé. Stačilo prostriknout silikonové kolečko po kterém se naviji ocelové lanko. Najdi si na netu rozebrane dveře abys věděl v kterých místech to kolečko je. Stáhni okno úplně dolu a WDckem s hadickou strikni na kolečko. Při stahnutym okně je i vidět. S baterkou si prisvit. Jediná pracna záležitost byla na několikrát umyvat okno od WDcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 6. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 musela se vyměnit celá stahovačka, v servise vyšlo na 1000,- a je to pohoda ;-) Okno jede teďka jako blesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.