Tomass.so Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Zdravím, chci se zeptat, dá se ještě někde sehnat plexi předních světlometů na octu 1 po faceliftu? Případně jestli nějaká dobrá duše doma nemá nepotřebný kus? Nějaký ... mi na kapotu vylil lepidlo či co to bylo a plast světla je zničený... v nejhorším budu muset koupit celý korpus xenonu, ale zkouším to nejdříve takhle, jestli někdo neporadí. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007ToMMaS Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Ahoj, plexi som našiel v amerike cena 100e za oba kusy čo sa mi zdá moc. Zohnal si celý korpus? Prípadne je kdesi na nete to k máni? Tiež riešim plexi ale preto lebo ich mám popraskané. Ďakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomass.so Vloženo 9. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Cau, to je celkem hodne, jen za plexi, ozval se mi na foru jeden chlapek a mel doma starsi korpus, jelikoz menil za novy, takze jsem mel stesti Jinak se da koupit na netu, pouze korpus novy, vyjde zhruba kolem 4000,- kc, coz je celkem dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.