Svedass Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 (editace) Ahoj lidi, měl bych na vás dotaz. Mám problém s prisvecovanim. Jde mi o to, že po nastartování to normálně funguje. Ale jedu 20km do práce a parkuju a je vidět, že to neprisvicuje. Zhasnu motor a hned zase nastartuju a normálně zase vše funguje. Nesetkal se s tím nahodou někdo? Popřípadě zajedu k někomu na diagnostiku, kdyby měl. Děkuji moc za pomoc. Jedná se o octavii po Fl 2.0tdi 2010 Editováno: 12. leden 2018, autor: Svedass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Nenapísal si viac info, tak len skúsim.. nemáš náhodou daždový aj svetelný senzor.. a neskúšal si to cez deň a v daždi? Ak sa totiž automaticky zapnú svetlá so stieračmi, vtedy corner nefunguje.. teda aspoň na F3 to tak je, tiež som sa raz takto vyľakal, kým som prišiel na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedass Vloženo 12. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2018 před 10 minutami, brrrrm napsal: Nenapísal si viac info, tak len skúsim.. nemáš náhodou daždový aj svetelný senzor.. a neskúšal si to cez deň a v daždi? Ak sa totiž automaticky zapnú svetlá so stieračmi, vtedy corner nefunguje.. teda aspoň na F3 to tak je, tiež som sa raz takto vyľakal, kým som prišiel na to. No dešťový a světelný senzory mám. Třeba dneska ráno to bylo zkouseny za tmy a světla byly zapnutý až na poslední pozici a ne na auto a stěrače vypnutý. A stejně po příjezdu do práce neprisvicovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Necituj bezprostředně předcházející příspěvek. Mně se to občas také stane (cornering mám dokódovaný) - vysledoval jsem, že se to obvykle projeví po jízdě po dálnici. Nijak to neřeším a řešit nehodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 Pawouk: na toto byla nejaka aktualizace. V AS mi to vyresili a to jsem to mel z vyroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.