Publikováno Leden 19, 20187 r Zdravím viete niekto o nejakých skritych funkcii na tom radiu čo vsetko dokáže a chcel by som poradiť ci je možnosť nejak rozbehať parkovacie senzory DPC Octavia 2 2005 na radiu RCD330 ktoré podporuje OPC novy typ. Nechcem meniť senzory len to dať nejak do kopy lebo na starom radiu Stream MP3 to funguje pekne a či je nejaká možnosť to rozbehať na novom radiu buď zmenou Gateway lebo mam objednanu 1k0907530Q kvôli radiu a baterke a neviem ci by nepomohla 7N0907530
Prosinec 11, 20195 r Autor Rádio áno ale senzory som nerozbehal tak že mám už z optických už len akustické senzory pipaky
Prosinec 11, 20195 r před 15 minutami, 15dusan napsal: Rádio áno ale senzory som nerozbehal tak že mám už z optických už len akustické senzory pipaky a podarilo se ti do radia dat ikony stanic?
Prosinec 12, 20195 r Autor Nie to radio nedokáže lebo nemá RDS ale ukáže ti malými písmenami nazoclv stanice ak je dobrý signál ale názov pesničky alebo veľký názov stanice to nedokáže. J se teraz snažím nejak dostať k aktualizácii aby mi fungovalo Video lebo už som robil zmenu témy aj som tam vkladal nejaké prehrávače do Win CE systému ale nič dobré nefungovalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.