sotous231 Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Ahoj. Mám Škodu Fabii 1.4 16V (r.v. 2002) ve verzi GT, dovezenou z Německa a před nedávnem se někomu zalíbily moje kryty mlhovek. Neví někdo, prosím, kde je sehnat? Jsem už bezradný. Foto přikládám, lépe vyfocené je bohužel nemám. Předem díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 U nás se verze GT nikdy neprodávala, bylo to jen na export na vybraní trhy. Takže na vrakáčích toho asi moc nebude. Nezbývá, než se zeptat u autorizovaného prodejce na originální díl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 To bude orisek - potiz je v tom, ze ani naraznik neni v seriovem provedeni, resp. tato verze ma tzv. Styling kit puvodem ze sortimentu Skoda Originalniho prislusenstvi, jehoz soucasti byly i tyto krytky. Pochybuju, ze to ma Skodovka jeste na sklade, tedy pokud tam nekde nelezi nejakej zapomenutej kus. Davalo se to jen na predFL vozy, coz je prinejmensim 14 let. Mozna zkusit hledat na netu a pidit se po Styling kitu na FI. EDIT: Nasel jsem v dobovem katalogu prislusenstvi cislo dilu sady tech krytek: 6YZ 898 666. A pokud by to pri hledani pomohlo, celej prevlek na predni naraznik mel c.d. FAA 410 003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Asi neseženeš, už je to několik let, trefil jsem ptáka a ten mi rozsekal tu střední mřížku. Obvolával jsem prodejce, jestli to nemají skladem, psal jsem i do škodovky a nikde nic. Škodovka to skladem už nedrží a odkázala mě právě na prodejce. V mém okolí to nikdo neměl. Takže lepidlo a lepit, lepit, lepit. Ty to máš ale horší, nemáš co slepit. Jinak ty mřížky stály asi 2010,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sptuner Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 (editace) Mám na prodej úplne nový origo mrizky GT :) keď tak správa :) neni problém poslať do cz :) Editováno: 7. leden 2020, autor: sptuner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Christian Neub Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 @sptuner Je gril stále tam? Chcete jej koupit při přepravě do Rakouska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.