buřina1112 Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Ahoj lidi potřeboval bych prosím poradit se vstřikovacím čerpadle u škoda superb 1 2,5 v6 120kw před několika měsíci jsem si ji koupil a přijde mi že mám nějak špatně nastavené vstřikovací čerpadlo když jsem to zkoušel nastavit tak jsem moc neuspěl a potřeboval bych nějakou radu kdo stím má nějaký zkušenosti tak kdyby mi mohl poradit jak to má byt nebo poslat nějakou fotku jak by to asi mělo vypadat předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 lidicky technickej dotaz je stejne nastaveni cerpadla vp44 jak pro manualni prevodovku tak pro automatickou? ja jen ze mam na cerpadle novou rj tak by me jen zajimalo zdali je to nezavisle na automatu nebo to ma jine nastaveni. dikes za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.