autiko Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 (editace) Dobry den, prosim o radu. Poridili jsme do rodiny Superb II a na radiu Columbus (SW viz priloha) funguje pouze nemcina (puvodem je vuz z nemecka). Pri pokusu o zmenu jazyka se na chvili vse zmeni (je videt pod hlasenim o zmene) a radio pise (nemecky), ze vse nastavuje ... pak se pouze ukaze chyba, ze nebylo mozne nastaveni nahrat...??? Predem moc dekuji. Roman 17.2. VYRESIL JSEM - aktualizoval jsem fw a jazyk lze zmenit Editováno: 17. Únor 2018, autor: autiko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skad551 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Ahoj jak jsi to teda vyřešil nějak tomu nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autiko Vloženo 5. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Ahoj, jak jsem psal nad obrazkem - aktualizoval jsem firmware radia - pak jsem jiz bez problemu mohl zmenit jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.