Johnys1 Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 (editace) Dobré ráno všem, potřeboval bych poradit, vyskytl se mi veliký problém, mám superba v automatu a měnil se motor, auto jsem táhli na N ani ne do 20km do garáže tam známej zkusil udělat rozvody vše se udělalo auto jelo převodovka v pořádku, poté šlo auto do servisu motor se vyměnil a včera mi automechanik řekl že mu diagnostika řekla že nemá náhon od motoru, prostě řadíte a nic, ani si neškubne prostě jakoby tam ta převodovka nebyla, a jinak diagnostika s ní komunikuje že ví co tam je za rychlost.Prosím vás, kdyby jste někdo věděl budu hrozně moc rád když se semnou podělíte o zkušenosti. A ještě abych dodal, auto běželo 1 hodinu, motor byl zahřátý na 90° a olej v převodovce studený. Editováno: 1. Březen 2018, autor: Johnys1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Když pominu ze si auto dal do ruky nadrcenejm profesorům z vesmíru tak bych možná začal tím ze auto dovezeš někomu kdo někdy ten motor a ostatní neviděl jen na obrázku. Ve vší slušnosti .... tyhle motory a auta konci svůj život jen a vždy v takovýhle situaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnys1 Vloženo 1. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Motor, se vyměnil za nový vše se udělalo jak má, ale prostě můžu řadit jak chci, a auto ani neškubne, a z otvoru kam se leje olej tak z toho teče černý olej, přitom tam převodovka mi normálně šla bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.