Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

Viděl jsem na fotkách že na RS někteří jedinci mají zadní prahové lišty RS.. Nicméně podle VIN je v Etce nikde nenajdu.. A to ani bez VIN čísla při manuálním hledání.. 

Je to vůbec originál? Popřípadě setkal se s tím někdo? Máte je i vy na autě?

Díky! :) 

Vloženo

Skvělé! děkuju moc :) tohle mě opravdu nenapadlo.. Že přední jsou z výroby jsou a zadní ne.. :X Byl jsem zvyklej že moje Oct II RS to měla na všech prazích.

A ohledně tech předních.. Taky jsem si všiml že přední jsou dvě verze.. Ale zvláštní je, že já mam z výroby i s tím olemováním (a to i podle čísla karoserie) možná to bude tím, že to auto je pro něměckej trh.. :) 

Vloženo

Není zač..

bohužel dnes se šetří kde se dá,

to je celkem možné, že na vývoz jsou ty s lemováním, já ho kupoval nové v ČR a byl tam jen čistý plech :(

tak jsem objednal celou sadu přední a zadní s lemováním :)

• o 1 rok později...
Vloženo

Zeptám se tady - viděl jsem to někde na foru (origo?) přední i zadní prahové lišty, ovšem takové, co jsou až na úplně spodní hraně prahu? Nebo jsem měl jen vidiny? Tu spodní hranu má mírně okopanou, takže bych to chtěl nějak řešit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...