Host Ulipek Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Ahojte, Viděl jsem na fotkách že na RS někteří jedinci mají zadní prahové lišty RS.. Nicméně podle VIN je v Etce nikde nenajdu.. A to ani bez VIN čísla při manuálním hledání.. Je to vůbec originál? Popřípadě setkal se s tím někdo? Máte je i vy na autě? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Hoj, od výroby to bohužel nedostaneš, dá se to objednat jako originální příslušenství ze škoda eshopu: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/dekorativni-prahove-listy-octavia-iii-rs-5e0071303dx objednal jsem si i přední, protože ty od výroby nemají to černé plastové lemování: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Skvělé! děkuju moc tohle mě opravdu nenapadlo.. Že přední jsou z výroby jsou a zadní ne.. :X Byl jsem zvyklej že moje Oct II RS to měla na všech prazích. A ohledně tech předních.. Taky jsem si všiml že přední jsou dvě verze.. Ale zvláštní je, že já mam z výroby i s tím olemováním (a to i podle čísla karoserie) možná to bude tím, že to auto je pro něměckej trh.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Není zač.. bohužel dnes se šetří kde se dá, to je celkem možné, že na vývoz jsou ty s lemováním, já ho kupoval nové v ČR a byl tam jen čistý plech tak jsem objednal celou sadu přední a zadní s lemováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Zeptám se tady - viděl jsem to někde na foru (origo?) přední i zadní prahové lišty, ovšem takové, co jsou až na úplně spodní hraně prahu? Nebo jsem měl jen vidiny? Tu spodní hranu má mírně okopanou, takže bych to chtěl nějak řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.