lunoš Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Ahoj, mám Scouta 2007 a chtěl bych nahradit funkci dešťového senzoru klasickým cyklovačem a cykly nastavovat tím kolečkem na páčce stěračů, kterým nyní nastavuji citlivost senzoru....dočetl jsem se, že by to přes VAG mělo jít deaktivovat, viz zde: ,,Nevím jak u Octavie ale u Yetiho(třeba to tak bude i u Octavie po FL protože elektrika bude stejná jako Yeti, možná to půjde i u octavie před FL) tak pokud se dešťový senzor deaktivuje tak se to chová jako klasickej cyklovač se čtyřma polohama. Dá se to přes VAG jak vypnout tak i změnit citlivost.'' Můžete mi prosím někdo toto potvrdit? Díky moc, lunoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Urcite to ide odkodovat, no len kvoli comu by som robil? Bola to priplatkova vybava. Vela ludi to doraba... Ako chapem, ze to niekedy nejde ako by malo ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 U me jde v senzoru kodovanim aktivovat polozka "Rain Sensor inactive", ktera predpokladam udela presne to co chces. Vyzkousene to ale nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lunoš Vloženo 18. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Super, našel by se mezi vámi někdo ochotný z okolí Prahy/Benešova/Tábora, kdo by mě dokázal napíchnou a toto deaktivovat? Ze servisů mě už třikrát vykázali, že to prý nelze. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.