barryk10cz Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Zdravíčko , dnes se mi stala taková nemilá věc. Včera jsem umyl auto ráno a večer jel do obchodu a vše oka. Ale dnes odpoledne jsem přišel do auta a svítily skoro všechny kontrolky i když nebyl klíček v zapalování. Otočil jsem klíčkem do první polohy a ozvalo se 3x pípnutí.Nastartoval jsem normálně a během jízdy blikal červený vykřičník a svítila kontrolka ABS a kontrola trakce (oranžová ikona s autem ve smyku). Pak jsem vytáhnul klíček ze zapalování a auto ještě asi 30sec bylo nastartované než zhaslo. Později jsem to zkoušel a pak už párkrát zhaslo hned po otočení klíčkem. Projel jsem všechny pojistky a oka a po tom co jsem je všechny vyndal a zandal tak přestalo svítit ABS. Ale stále při vypnutém zapalování svítí všechny kontrolky a stane se že auto nezhasne hned po otočení kličku do polohy 0. Mohla se mi někde dostat voda? Ale kde? Nesetkal se někdo s tímto? Kdyby bylo něco s ABS , tak by snad kontrolky nesvítily i při vypnutém zapalovaní a auto by chciplo hned jak vypnu zapalování. Mám Octavia 2 r.v. 2004 , 1.9TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barryk10cz Vloženo 31. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Takže po promazani chyb , už během jízdy nic nesvítí. Ale zase jsem čekal asi 4min než zhasl motor + občas je ještě diskoteka na displeji při vypnutem kličku. Uvidíme zítra jestli to nevyschne , pry mohlo natect někde pod volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Nemize byt problem ve spinacce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barryk10cz Vloženo 1. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Jak to rozebrat? Nikde jsem nenašel návod . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Taky to vidim na spinacku. Vyndat airbag, sundat volant, sundat kryty sloupku rizeni, potom uz to uvidis. Vymenit samozrejme staci jen elektronicka cast spinacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barryk10cz Vloženo 1. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Aha tak vyndavani airbagu atd si netroufam , tak to šoupnu do servisu v úterý a uvidíme. Doufal jsem že to bude nějaka blbost :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.