TritonX9 Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Zdravím, dnes po náročnej vyše 800 km ceste do Rakúska mi auto začalo nepríjemne klepať za jazdy (video v prílohe). Klepanie sa stupňuje s otáčkami motora, pri určitých otáčkach je to intenzívnejšie. Mohlo by podľa vás ísť o ojničné ložiská? IMG_1098.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blend Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Mě to teda rincelo víc a ještě lehce vibrovalo se spojkovym pedálem. Radši to vůbec nestartuj a volej odtah. Já to udělal a zachránil jsem blok motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Mozna vacka, ted jsem mel stejny zvuk a byla vacka na 4-tem valci v haji. Zdvihatka plus saly taky. Take mam BLS r.v.2009, 500tis.kmPS: nedelalo to v kuse, vzdy po starte ( ne kazdem ) a po par metrech prestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TritonX9 Vloženo 8. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Vďaka za odpovede. Mne to začalo robiť z ničoho nič po diaľnici cca 20 km pred cieľom. Mám pocit, že na diaľnici pri tých 110 to nebolo počuť tak hlasno, ako keď som došiel do mesta. Každopádne sa bez odťahovky nezaobídem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.