George Couser Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 (editace) Flyster: Editováno: 13. Říjen 2006, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Jj, to jsem viděl taky, akorát nevím jak to bude s odolností, když na tom píšou "FRAGILE". Jinak až bude létat jsme nečekali, ale šli jsme se pak podívat na toho Robocitroena, až se bude rozkládat a upřímně - byli jsme zklamaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Já zas neviděl v chodu toho citrona...jestli máš fotky, tak mi je plz pošli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Fotky budu mít, až mi je pošle kamarád co měl s sebou foťák. Já nemám digitál. On to myslím nahrál do toho foťáku jako video, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 pekny foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Když jsem to viděl poprvé tak jsem myslel, že tam opravdu zvedli pravý auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.